Det var en ganske almindelig mandag d. 01.12.08 – årsdagen for vores første møde. Vi havde købt ind til lækker mad og aftenen stod i hyggens tegn. Vi sidder længe og snakker om de julegaver, vi skal have købt i løbet af måneden. Efter få minutters stilhed siger Peter, at han har en overraskelse til mig og jeg skal holde mig for øjnene. Min første tanke er: Nej nej… jeg har ikke købt noget til ham! Jeg sidder længe med hænderne for øjnene, mens jeg kan høre ham rode rundt inde i kontoret. Pludselig siger han de magiske ord. Jeg tager hænderne væk og der sidder han på knæ foran mig. Må indrømme at jeg bliver meget overrasket og omfavner ham med det samme. Sådan står vi længe indtil det går op for mig, at jeg har da ikke sat ja! Vi nyder øjeblikket og jeg sidder længe og beundrer den fantastiske ring. Aftenen slutter af med at jeg ringer til familie og venner, der kommer med lykkeønskninger. Desværre udtrykker nogen også, at de mener det er for tidligt (ikke det man har lyst til at få at vide, når man selv flyver på en sky). Men kan kun sige én ting: Det er det rette for Peter og jeg!


2 Responses to “Peter på knæ”

  1. Anne Sönder Says:

    Kære Peter og Ida

    Vi blev også temmelig overrasket over at Peter allerede var faldet på knæ men synes at det er super dejligt og glæder os allerede utrolig meget til den store dag.

    Knus Bjarke og Anne

  2. Peter Says:

    Det gjorde skam også ondt 🙂

Posted by ida
Dated: 11th december 2008
Filled Under: Bryllup