Vi er blevet enige om, at i stedet for at sende en 20 siders lang invitation ud, er det nemmere, at vigtige oplysninger står herinde. Derfor vil der en af de kommende dage komme to nye menuer, der henholdsvis hedder “informationer” og “gaveønsker”.

Under menuen “gaveønsker” vil I kunne se vores individuelle og fællessønsker til jul og fødselsdage, og med tiden kommer der også en undermenu, der hedder bryllup.

Under menuen “informationer” vil der med tiden kommer nyttig viden vedr. vores bryllup. Eksempelvis hvem der har fået rollen som toastmaster til brulluppet, polterabend, program for den 1/8 m.m.

Toatsmasteren er valgt og er en god fælles ven af Ida og Peter. Han læser kommunikation på universitetet og har en fantastisk humor, så vi var begge enige om, at han var det rette valg til denne opgave, som han glædeligt og meget beæret tog imod. 🙂  Hans kontakt-oplysninger kommer, når menuen er lavet. Derfor skal I kontakte ham, hvis I har et indslag og ikke Ida og Peter.


Comments are closed.

Posted by ida
Dated: 18th december 2008
Filled Under: Bryllup