Dengang jeg fik vores ringe (til at starte med) havde jeg en af Idas ringe med. Desværre var den temmelig tynd, og det er derfor svært at finde ud af den faktiske størrelse. Jeg valgte derfor at få dem de havde, så kunne vi altid få den rigtige størrelse. Dette har åbenbart taget lidt længere end forventet. Dengang i november fik jeg nemlig at vide at det normalt tog omkring 8 dage… Jeg havde jo så ikke lige vurderet at det kunne tage længere her op til jul.

Den 2. december var vi inde med ringene – der skulle jo også laves en indgravering. Torsdag aften efter 18 blev vi så ringet op og fik at vide at de havde fået ringene. Eftersom de havde åbent til kl 19 skyndte vi også ind for at hente dem, men for pokker der er jo julekaos i Aalborg.

Men ringe fik vi da. Her er de så:

Vores ringe


Vores ringe er identiske (næsten samme størrelse for at det ikke skal være løgn – ja, jeg har tynde fingre). Eneste forskel er at Idas har en lille sten. Når man kigger på dem minder de om nogle ringe fra middelalderen. Meget anderledes end det folk normalt har, men på den anden side… hvorfor skal vi være som alle andre?

I skal da heller ikke snydes for Idas (beklager, men det er lidt svært at se på disse forholdsvis små billeder – men kig forbi og vi giver en kop kaffe):

Idas ring


Comments are closed.

Posted by peter
Dated: 20th december 2008
Filled Under: Bryllup