Tilbage efter nytår (nå ja, må heller sige godt nytår til alle). Selve den store aften gik godt – god mad og godt selskab. Mere kan man vel ikke forlange? Jeg håber at alle læserne havde en god aften.

Anywho, det går stille og roligt lige pt. Eller dvs., Ida bestod sin bachelor sidste uge. Hun er nu begyndt i skole igen – sidste semester, så nedtællingen til sidste eksamen er begyndt. Hun har i hvert fald fået en dato for dimissions festen.

Jeg mig selv arbejder som altid. Dog lidt mere end normalt. Vi har fået et projekt ind fra højre, som kræver en del overarbejde – og når man får pengene udbetalt siger man ikke nej-tak, men tager pænt imod. Man kan næste betegne det som freelance. Det er allerede blevet til en pæn del timer (vi begyndte for en uge siden), og der er et stykke vej endnu – så mon ikke jeg får et par aftenener mere ude på Skelagervej? Det tror jeg nu nok…


Comments are closed.

Posted by peter
Dated: 22nd januar 2009
Filled Under: Ikke kategoriseret