I dag den 24. marts var Peter og  jeg til første jordemoderkonsultation.

 

Konsultationen blev hovedsageligt styret af en studerende, der er i praktik.

 

Vi gennemgik alt det som man nu skal igennem med det formelle. Fx. en faderskabserklæring vi skal have udfyldt, fordi vi ikke er gift. Hvordan graviditeten har været indtil videre. Tanker om fødslen. Spisevaner og mange andre emner. Deværre “vandt” jeg også lige en ekstra blodprøve i uge 28-30. Jeg har store problemer med smerter og specielt nåle, og da jeg i sin tid fik bekræftet at jeg er rhesus negativ betyder det, at jeg skal have taget en ekstra blodprøve, for at tjekkes for antistoffer. Så i dag får jeg sørme at vide, at jeg skal have taget endnu en blodprøve i uge 28-30, hvor jeg skal på sygehuset og have lavet en sukkertest pga. diabetes 2 i familien. Hvor heldig kan man være 🙁

 

Men ud over dette skal det siges at den lille trives og har det godt. Vi hørte hjertelyd samt når den sparkede. Fantastisk oplevelse!

 

Pga. mine problemer med hensyn til fødslen, valgte vi at tilmelde os henholdsvis: “Fødslen på Aalborg sygehus” og “Rundvisning”. Endvidere tilmeldte vi os kurset: “Amning og den nyfødte”. Alle kurser vi mener, vi begge kan få meget ud af, da de ikke kun henvender sig til kvinden (som titlerne måske kan tyde på), men også den kommende far.

 

Alt i alt går det godt. Nogle gange så godt at man helt glemmer man er gravid 🙂 Og så fik jeg endelig styr på, hvordan man tæller sig frem til, hvor langt man er henne. Jeg går ind i en ny uge hver fredag og er i dag 17+4 uger henne.


One Response to “1. jordemoder besøg”

  1. Peter Says:

    Jeg må få spurgt chefen om kurset “amning og den nyfødte” går under uddannelse i Spar Nord… 🙂

Posted by ida
Dated: 24th marts 2009
Filled Under: Baby