I dag var Peter og jeg til 2. jordemoderkonsultation. Den lille blev skønnet til 1100-1200 gr. altså fin størrelse og dens hjerterytme er også normal. Jeg havde desværre, endnu engang, protein i urinen og lidt for højt blodtryk. Jordemoderen begyndte at spørge om en masse, men det eneste jeg nærmest lagde mærke til var, da hun sagde: svangerskabsforgiftning. Jeg skal åbenbart være opmærksom på symptomerne.

I bilen på vej hjem blev jeg overvældet af træthed. Da jeg kom hjem og ville sove begyndte svimmelheden og opkastningerne…. fantastisk tænkte jeg bare. Skal jo til eksamen imorgen. Har sørme ikke tid til at være syg nu. Desværre har det været sådan hele dagen, så ingen eksamenslæsning til mig og kl. 17 måtte jeg overgive mig og ringe til fødeafd. De mente vi lige skulle kigge ind til observation. Her blev der tjekket urin, blodtryk, fik taget blodprøver og CTG på babyen (som sparkede lystigt derinde :-)) Kl. 21 kunne vi tage derfra igen. Alt er heldigvis fint pt.


Ida den trætte


Desværre har jeg måtte erkende, at jeg ikke kan gå til eksamen imorgen. Endvidere vil jeg bede om en samtale med studievejl., da jeg ikke ved hvordan jeg skal forholde mig til eksamen, stress, min krops reaktion mm. Har aller mest lyst til at sige stop og så vente med eksamenerne, men vil jo også gerne have det overstået. Men at blive lærer om 14 dage tyder det ikke på jeg bliver 🙁


2 Responses to “Et uventet visit på fødegangen”

  1. Morten Says:

    Det lyder som en lidt ubehagelig oplevelse. Godt at det gik godt og at alt var som det skulle være:)

    Jeg blev far i tirsdags og sidder også med diverse eksamener om ørene. Jeg vil dog sige, at når først man bliver forælder, så er eksamenerne ikke længere så vigtige.

  2. peter Says:

    Ja, det var ikke en super fed oplevelse. Heldigvis var der jo ikke noget galt.

    Tillykke med den nye titel… Det er der (forhåbentlig) lige et par uger til jeg også får.

Posted by ida
Dated: 2nd juni 2009
Filled Under: Baby